Wenshuwelijk ‘Make-A-WeddingWish

Wenshuwelijk ‘Make-A-WeddingWish

Een aantal weken geleden werden we getagd in een oproep op Facebook. Make-A-WeddingWish is op zoek naar organisaties dus kunnen bijdragen aan een wenshuwelijk. De wenshuwelijken die Make-A-WeddingWish organiseert hebben als doel het vervullen van een trouwwens van een bruidspaar waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is.

Een super mooi initiatief dus we besloten meer informatie op te vragen. Tijdens een leuk gesprek met Frederiek van ‘Frederiek Klomp weddingplanner’ kregen we meer achtergrond informatie over het bruidspaar. Het betrof een samengesteld gezin van 6 kinderen. De bruidegom is ongeneselijk ziek en kreeg een aantal maanden geleden te horen dat hij nog een jaar te leven heeft.

De wens van het stel was om in bijzijn van hun 6 kinderen hun liefde te verzegelen met een huwelijk. De weddingplanner vertelde ons dat het budget van het bruidspaar heel minimaal is en dat ze dus (bijna) geheel afhankelijk zijn van donaties en sponsoring. Ze had al een super mooi team samengesteld alleen miste nog catering voor de borrel, voor en nagerecht. Met deze informatie kwam het idee tot stand om de hulp van ‘Blond Bakt Foodtruck’ in te zetten.

Mi Amigo heeft ervoor gezorgd dat Blond Bakt alle producten kon aanschaffen om de wensbruiloft te voorzien van borrelplanken, voor en nagerechten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #f25d21;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}