Schoolpakketten voor Speelcadeau

Schoolpakketten voor Speelcadeau

Veel mensen hebben moeite om financieel rond te komen, er blijft weinig geld over om speelgoed voor de kinderen te kopen. Daar wil Speelcadeau wat aan doen. Wij vinden dit als Mi Amigo zijnde een prachtig initiatief en helpen daarom graag een handje mee..

Speelcadeau zamelt het gehele jaar door goed (gebruikt) speelgoed in en geeft dit door aan kinderen uit gezinnen in de regio Eindhoven die het financieel niet breed hebben.
Wij zijn er voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Na een leuk gesprek met Speelcadeau zijn we tot de conclusie gekomen dat schoolpakketten goed gebruikt kunnen worden. Mi Amigo is daarom aan de slag gegaan om een groot aantal schoolpakketten samen te stellen en te leveren aan Speelcadeau.

Speelcadeau is altijd op zoek naar mooi speelgoed. Specifiek speelgoed voor jongens van 10 t/m 12 jaar is van harte welkom. Mocht u speelgoed hebben wat nog een ronde mee kan, kijk op www.speelcadeau.nl of nee contact op met Mi Amigo en wij zorgen dat het goed terecht komt.

Aantal pakketten uitgedeeld: 100

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #f25d21;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}