Laat je kerstwens vervullen!

Laat je kerstwens vervullen!

Half december deed de Mi Amigo Foundation een oproep om wensen in te sturen. Om het nieuwe jaar goed in te luiden bracht Mi Amigo 10 wensen in vervulling. 10 wensen van gezinnen die op of onder de armoedegrens leven en waar doorgaans geen ruimte is voor ‘extraatjes’.

Neem een dagje pretpark, het afgelopen jaar werden de Nederlandse pretparken gemiddeld 2,7% duurder. Opnieuw een stijging van de al dure pretparktickets. Gemiddeld kost een kaartje voor een pretpark €32,- dat is bijna €1,- duurder dan vorig jaar. Hiermee ligt de prijsstijging van 2,7% flink hoger dan de inflatie. De prijsstijgingen zijn natuurlijk te verklaren door het toevoegen van nieuwe attracties en daarmee nieuwe ervaringen voor gasten. Maar door deze prijzen is een dagje pretpark met het gezin erg kostbaar en dus niet voor iedereen weggelegd. Het is daarom ook niet gek dat een veel voorkomende wens is; een dagje naar de Efteling, Bobbejaanland en Walibi met het hele gezin.

Wat is er nu fijner om tijd door te brengen met je gezin op een leuke manier? Ook een nachtje weg naar bijvoorbeeld zee werd meerdere keren ‘gewenst’. Mi Amigo wist hier wel raad mee. Een heerlijk vakantiepark gelegen nabij Zoutelanden waar genoeg vermaak is voor jong en oud. En als je er dan toch bent kun je maar beter een heel weekend genieten van al het leuks wat er in de omgeving te beleven is.

Als je nagaat wat belangrijk is tijdens de pubertijd kom je al snel bij kleding uit. Jongeren lopen er graag modern bij en met al het aanbod is dit tegenwoordig amper bij te houden en voor ouders dus een grote kostenpost. Daarom kregen we de mooie wens voor kleding, maar in de vorm van een cadeaubon is dit natuurlijk veel leuker. Zo kunnen de kinderen zelf hun favoriete outfits uitzoeken.

Bovenstaand hebben we een aantal wensen opgesomd die we in vervulling hebben laten gaan. Dankzij alle lieve donateurs en vrijwilligers is het mogelijk om deze dingen tussendoor te doen. Dus 1000 maal dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen afgelopen jaar!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #f25d21;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}